Υπηρεσίες

Οι ειδικοί στα μεταχειρισμένα

Ο Όμιλος Παπαδάκη είναι εδώ για να σας προσφέρει τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του στην αναζήτηση του κατάλληλου οχήματος για εσάς που ζητάτε το καλύτερο.

Με την μεγαλύτερη γκάμα λεωφορείων στα Βαλκάνια και μια ιστορία που ξεκινά από το 1974, ο Όμιλος Παπαδάκη αποτελεί την πρώτη επιλογή για τον αυτοκινητιστή με απαιτήσεις.

Η εταιρεία είναι πλήρως εξοπλισμένη και άρτια οργανωμένη για την παροχή όλων των Yπηρεσιών στον τομέα του λεωφορείου και του φορτηγού. Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να προσφέρει με αξιοπιστία και σιγουριά υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες της.

Το Τμήμα Πωλήσεων, με βαθιά γνώση του αντικειμένου του λεωφορείου και φορτηγού στην Ελλάδα και γνώση όλων των οικονομικών, νομικών και άλλων θεμάτων που άπτονται της αγοράς και χρήσης ενός τέτοιου οχήματος στην χώρα μας, μπορεί να σας καθοδηγήσει και να σας συμβουλεύσει για την καλύτερη και καταλληλότερη επιλογή.

Η μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων λεωφορείων, η εμπειρία και η γνώση όλων των θεμάτων που αφορούν τα λεωφορεία, η συνεργασία με ειδικούς της αγοράς σε διεθνές επίπεδο και η συνεχής κατάρτιση του προσωπικού μας, καθιστούν τον Όμιλο Παπαδάκη μια από τις πιο δυναμικές, ισχυρές και αξιόπιστες σε παρουσία εταιρίες στην περιοχή των Βαλκανίων. Επικοινωνήστε μαζί μας ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ή επισκεφτείτε μας για να μπορέσετε - σε συνεργασία με τους ειδικούς του τμήματος πωλήσεων - να φτάσετε στην βέλτιστη λύση για το όχημα που επιθυμείτε. 

Ο Όμιλος Παπαδάκη έχει την εμπειρία και την δυνατότητα να βρει το όχημα των απαιτήσεων σας και να σας προσφέρει μια σειρά χρηματοδοτικών επιλογών αλλά και την σιγουρία της μηχανολογικής – και όχι μόνο – υποστήριξης του οχήματος σας ακόμα και μετά την αγορά του χάρη στις ιδιόκτητες και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Συνεργείου που διαθέτει και το οποίο, μόνο τα τελευταία 4 χρόνια, έχει εξυπηρετήσει 22.000 οχήματα και έχει ποσοστό ολοκλήρωσης εργασιών την ίδια ημέρα άνω του 80%.

Επιλέγοντας την σιγουριά που δίνει το όνομα Παπαδάκης στον χώρου του λεωφορείου και του φορτηγού, το προσωπικό και η διοίκηση του Ομίλου είναι έτοιμοι να εξετάσουν με προσοχή τις ανάγκες σας και να σας βρουν τις κατάλληλες λύσεις και τα κατάλληλα οχήματα ανα πάσα στιγμή. 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!