Σχετικά

Η Εταιρεία

Η εταιρεία ιδρύεται το 1974 από τους Ηλία, Γιώργο, Άγγελο και Ειρήνη Παπαδάκη και δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο με αρχικό στόλο 3 λεωφορείων. Το 1978 αποκτά άδεια επισκευής αμαξωμάτων και συνεργείου για την κάλυψη των αναγκών του τουριστικού γραφείου και σύντομα, το 1981, εισάγει τα πρώτα σασί λεωφορείων ξεκινώντας τις υπερκατασκευές τουριστικών λεωφορείων. Σταδιακά επεκτείνεται αγοράζοντας 25 στρέμματα για την ανέγερση εγκαταστάσεων 2000 τ. μ. στεγάζοντας τον στόλο της, ο οποίος αριθμεί 15 λεωφορεία. Το 1991 η ομόρρυθμος εταιρεία μετατρέπεται σε ανώνυμο βιομηχανική και εμπορική. Το 1992 υπογράφει συμφωνία με την εταιρεία NEOPLAN για την αντιπροσώπευση, το service και τη διακίνηση ανταλλακτικών. Την ίδια χρονιά αναπτύσσει το στόλο της στα 50 λεωφορεία 15 έως 100 θέσεων. Το 1999 ξεκινά την κατασκευή της σειράς VARIO & SPRINTER της MERCEDES – BENZ. Σήμερα η εταιρεία Papadakis Bros S.A. δημιουργώντας νέες δομές και δεδομένα στην βιομηχανία υπερκατασκευών και αμαξωμάτων ατενίζει με όραμα και σιγουριά την νέα χιλιετία. Η εταιρεία Papadakis Bros S.A. είναι πλήρως εξοπλισμένη και άρτια οργανωμένη για την παροχή όλων των υπηρεσιών στον τομέα του λεωφορείου και του φορτηγού.

Διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να εμπιστευτεί ώστε να προσφέρει με αξιοπιστία και σιγουριά υπηρεσίες στους πελάτες της. Η εταιρεία διευθύνεται από το παρακάτω Διοικητικό Συμβούλιο:

  • Παπαδάκης Γεώργιος - Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος
  • Παπαδάκης Ηλίας - Διευθύνων Σύμβουλος
  • Παπαδάκης Άγγελος – Αντιπρόεδρος

Τμήμα Πωλήσεων

Επικεφαλής και υπεύθυνος αυτού του τμήματος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Η. Παπαδάκης. Το εξειδικευμένο προσωπικό του τμήματος πωλήσεων είναι πάντοτε πρόθυμο και ενημερωμένο να εξυπηρετήσει τον πελάτη προσφέροντας όλη την πληροφόρηση σχετικά με τα προϊόντα της εταιρείας. Στον εκθεσιακό χώρο των εγκαταστάσεών της υπάρχει γκάμα φορτηγών και λεωφορείων.

Τμήμα Service και Ανταλλακτικών

Επικεφαλής και υπεύθυνος αυτού του τμήματος είναι ο κ. Κωνσταντίνος Γ. Παπαδάκης. To τμήμα service διαθέτει όλες τις ειδικότητες μηχανολόγων, μηχανικών ειδικών εφαρμογών, ηλεκτρολόγων, ψυκτικών, αμαξοποιών, βαφέων και διακοσμητών και είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα. Το τμήμα Ανταλλακτικών όπου στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτήριο 4.000 τ.μ. διαθέτει πάνω από 15.000 κωδικούς ανταλλακτικών φορτηγών και λεωφορείων.